© Colourbox

Syö itsellesi terveyttä ja upea vartalo

Halusitpa elää terveemmin tai laihtua joulun aikana kertyneet kilot, saavutat parhaat tulokset clean eating -menetelmällä.

tiistai 20. joulukuuta 2016 teksti Anna-Dora Maron

KUNTO PLUS auttaa sinut nyt hyvään vauhtiin terveellisissä elämäntavoissa tarjoamalla tehokkaan vihannessilppurin. Katso hyvä tarjous täältä.

Clean eating on yksinkertainen konsepti, jossa vältetään pitkälle jalostettuja elintarvikkeita.

Se ei kuulosta kovin vaikealta. Jos kuitenkin tutustut kaupan valikoimiin tarkemmin, huomaat että useimmat tuotteet sisältävät arominvahventeita ja transrasvoja, jotka antavat ruoille makua ja säilyvyyttä.

Jalostettu ruoka on myrkkyä elimistölle

Pimeinä talvikuukausina ei ruoanlaittokaan aina nappaisi. Siksi tulee ostettua valmisruokia, mikropopcornia ja valmiita kaakaojauheita. Niiden kanssa on kuitenkin syytä olla tarkkana.

Ruokajalosteista on nimittäin poistettu kaikki hyvät raaka-aineet, joita elimistömme tarvitsee.

Energian sijasta jalosteet kiihdyttävät hermoston välittäjäaine dopamiinin eritystä elimistössä, mikä saa sinut himoitsemaan roskaruokaa entistä enemmän.

Suurina määrinä syötyinä jalosteet voivat aiheuttaa myös syöpää, hedelmättömyyttä ja sydänverisuonitautia.

Vieläkö tekee mieli ostaa valmis mansikkasmoothie, joka on täynnä lisäaineita? 

© Colourbox

Syö puhtaasti ja liiku

Kun vältät ruokajalosteita ja niiden sijaan käytät terveellisiä luonnollisia raaka-aineita, saat paljon terveysetuja.

Clean eating -ruokavalion tulokset näkyvät vaa’alla ja mittanauhalla. Se perustuu vähärasvaiseen hedelmiä ja vihanneksia sisältävään ruokavalioon.

Lisäksi huomaat eron myös suorituskyvyssäsi treenin aikana. Clean eating antaa nimittäin energiaa ja parantaa kestävyyttä, immuunipuolustusta sekä unen laatua.

Aivan kuin tässä ei jo olisi tarpeeksi, saat kaupan päälle kauniimman ihon ja hiukset. Mikä olisi sen parempaa? 

Clean eating -ruokavaliossa syödään näitä

Clean eating -ruokavalion noudattaminen ei ole kallista. Ota ruokavalioosi seuraavat: 

Tuoreita hedelmiä ja vihanneksia

Palkokasveja

Pähkinöitä

Kananmunaa

Lisäksi voit syödä pakastevihanneksia. Tutkimukset osoittavat kuitenkin, että pakastevihannekset menettävät ravintoaineita, kun ne paistetaan pannulla. 


KUNTO PLUS auttaa sinut alkuun

KUNTO PLUS tarjoaa sinulle joka kuukausi innoitusta, treenioppaita ja uusinta tietoa, jotta voit ylläpitää motivaatiotasi elää terveesti.

Juuri nyt KUNTO PLUS auttaa sinut hyvään alkuun lisäämällä vihanneksia ja hedelmiä ruokavalioosi tehokkaan Cutter & Slicerin avulla.

Pilko sillä vihannekset keittoihin, pestoon ja salsakastikkeisiin sekunneissa. Valmista hedelmäsalaatti, joka näyttää siltä kuin olisit käyttänyt siihen tunteja.

Katso hyvä tarjous täältä. 

Ehkä sinua kiinnostaa...