Karoliinan kokonaisvaltainen blogi

Karoliina Maihikoski bloggaa kuntoplus.fissä!

Hei, KUNTO PLUSsan ystävät!

Tiedättehän sen tunteen, kun on ihan hullun innostunut jostakin uudesta asiasta tai tapahtumasta, eikä millään malttaisi odottaa sen alkavan. Oli se sitten uusi työpaikka, opiskelu uudessa koulussa, lomamatka, uusi harrastus, vanhan ystävän tapaaminen tai mitä vain. Minulla on tuo tilanne juuri nyt. Tämä hetki, kun sormet tanssivat näppäimistöllä, eivätkä meinaa pysyä päässäni vilisevien ajatusten ja ideoiden perässä.

 

Kuka minä olen

Nimeni on Karoliina Maihikoski. Olen nipin napin alle kolmekymppinen liikunta-alan ammattilainen ja IFBB bikini fitness -kilpailija. Olen lähtöisin Länsi-Suomesta, tarkemmin sanottuna Raumalta, josta päädyin viime vuonna Helsinkiin ja aivan äskettäin mieheni töiden perässä Tallinnaan.

Uudet tuulet puhaltavat nyt monesta eri suunnasta, ja yksi niistä tuulenpuuskista on tämä. Alan pitää blogia Kuntoplus.fi-sivustossa. Olen ihan täpinöissäni tästä mahtavasta tilaisuudesta päästä kirjoittamaan teille kaikista liikuntaan, hyvinvointiin, ravintoon ja terveyteen liittyvistä asioista.

Viime vuosina olen todella vahvasti keskittynyt juuri edellä mainittuihin elämänalueisiin, joista tulen kirjoittamaan kuntoplus.fissä.

 

Mitä teen

Olen työskennellyt muutamassa eri kuntokeskuksessa personal trainerina, ryhmäliikunnan ohjaajana ja Fustra-yksilövalmentajana (Fustra on harjoittelumuoto, jolla tavoitellaan hyvää ryhtiä). Tallinnaan muuton myötä aloitan nyt tekemään liikunta- ja hyvinvointialan töitä yrittäjänä.

Töiden lisäksi imen itseeni uutta tietoa alasta minkä kerkeän. Opiskelen Rovaniemellä Santa Sportin urheiluopistolla fitness- ja ravintovalmentajaksi. Liikunnan ja liikkujan ravitsemuksen lisäksi minua kiinnostaa erittäin paljon myös henkinen valmennus, ja maaliskuussa aloitan mentaalivalmennuksen NLP-opinnot. Loppuvuodesta valmistun siis fitness-valmentajaksi, ravintovalmentajaksi sekä NLPT-coachiksi.

 

Mistä bloggaan

Haluan antaa blogini lukijoille vinkkejä ja inspiraatiota omiin treeneihin, ravintoon kuin hyvinvointiinkin. Jos toivot, että kirjoittaisin jostakin tietystä aiheesta tai jos haluat kysyä minulta jotakin, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen karoliina.maihikoski(at)gmail.com.

Voit seurata juttujani myös henkilökohtaisesta blogistani: www.fitnessasenteella.fi/susanna-caroliina ja Instagramissa tunnuksella @susannacaroliina.

Tästä se alkaa, pysythän matkassa mukana!

Terveisin Karoliina

Karoliinan kokonaisvaltainen blogi

Karoliina bloggaa liikunnasta, hyvinvoinnista, ravitsemuksesta ja terveydestä.

Ehkä sinua kiinnostaa...